Вести за компанијата

Добредојдовте да се придружите на нашето општество

2020-10-28

Друштво за водење

Основано во април 2018 година, управувачкото општество во моментов стана најголемото општество со скоро 160 членови на општеството. Друштвото за трчање организираше активност на ноќно трчање и учество на општински натпревари во маратон.


Друштвото за управување започна да организира дневни предизвици за време на часовникот од минатата година. Членовите на општеството треба да ја завршат секојдневната спортска задача. Активните учесници можат да добиваат награди секој месец.



Дизајн Дом 

Основани во мај 2019 година, членовите на дизајнерскиот дом се дизајнери од сите подружници. Со цел да го подобрат нивното чувство на припадност, да ги подобрат нивните вештини за дизајн и да постигнат заеднички напредок, дизајнерскиот дом редовно организираше активности за градење тим, споделување курсеви и посета на високо-квалитетни изложби за дизајн.


This year, Дизајн Дом invited external lecturers to teach video courses for members. After the course, designers' professional abilities have been significantly improved.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept